Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een accountants- en belastingadvieskantoor werkzaam in het midden- en kleinbedrijf alsmede in de agrarische en particuliere sector.

Het kantoor staat voor persoonlijke, betrouwbare en professionele benadering.
Na een ruime praktijkervaring in de accountancybranche te hebben opgedaan, is Johan Bos “L.J. Bos Accountancy” gestart. Een kantoor waar alle specialismen aanwezig zijn om u met raad en daad bij te staan en professioneel te adviseren. Of het nu gaat om het (door-)starten van een bedrijf, het vastleggen van de administratie, de jaarrekening verzorgen of een -voorgenomen- fusie begeleiden.
Alle zaken hiermee betrekking hebbend zoals belastingzaken en/of vermogensplanning zijn in vertrouwde handen.

Voor vraagstukken, waarbij een bijzondere expertise is vereist, heeft het kantoor zich aangesloten bij Auxilium Adviesgroep. Een organisatie van samenwerkende accountants, fiscalisten en pensioendeskundigen.